2012. jan 10.

Kormányváltást!

írta: Dothy
Kormányváltást!

Embertársak! Nem tudom, csak számomra egyértelmű-e, de úgy látom eljutott az országunk egy olyan pontra, ahol sürgős változtatást igényel. Ki kell mondani, ezt így nem lehet tovább csinálni.

Egy olyan kormányzat, amely csak a saját érdekeit tartja szem előtt, nem lehet egy ilyen országnak a vezetője, mint Magyarország. Emberek ezrei kerülnek utcára egyik napról a másikra, mert a politikai döntések ellehetetlenítik a gazdaság szereplőinek létezését. A döntések, melyeket az elmúlt időszakokban hoztak, totális csődbe viszik az országot, ha ezen sürgősen nem változtatunk. Nem látom, hogy az embereknek jobb lenne, viszont látok egy hatalmas összeomlást, mely ott lebeg Magyarország feje felett!

Valóban ezt akarjuk? Ezen a ponton, talán még azok a választópolgárok is elgondolkoznak, akik jelen kormányunkat ebbe a pozícióba juttatták. Talán még a nemzeti érzelmű embertársak is felismerik a változtatások szükségességét.

2012-ben Magyarországon egy egyeduralmi állam jön létre, az embereket megfosztják természetes jogaiktól, vallásgyakorlásuktól, szabadságuktól? De a legfontosabb a stabil gazdasági élethelyzetüktől. 

Elindult egy lavina az országban, és úgy látom egy hajszálon múlik, hogy ezt még megállítsuk, és visszafordítsuk! Nincs idő várni! Cselekedni kell. Meg kell találni azokat a jogilag tiszta eszközöket, amivel egy fordulatot tudunk létrehozni az ország történetében. Legyen népszavazás, ha egyáltalán még lehetséges!

Olyan emberek vezessék ezt az országot, akik szakmailag valóban értenek hozzá. Jogilag, gazdaságilag, humánpolitikai szempontból, pénzügyi, kulturális és egyéb szempontokból. Ne vezesse olyan párt vagy koalíció Magyarországot, aki nem képes átlátni annak jelenlegi helyzetét, és nem képes arra egy korrekt, stabil, kiszámítható tervezetet létrehozni, és azt lehetőség szerint végig is csinálni. Tudom, hogy minden megszorítás fáj, minél kisebb valaki, annál jobban. Ez rendkívül igazságtalan. De az ember elviseli a fájdalmakat, ha tudja miért. Ha tudjuk, hogy egy jobb helyzetbe jutunk ezáltal.

Kérem, gondolják ezeket végig. Kezdjünk el cselekedni, összefogni, a saját jövőnk reményében.

 

Szólj hozzá