2012. már 28.

A prostibotrányról

írta: Dothy
A prostibotrányról

Elmondok valamit ezzel kapcsolatban, amiről azt gondolom, nem sokan tudják.

Azok a nők, akik áruba bocsátják testüket, lealacsonyítják magukat egy értéktelen árucikk szintjére. Akik feláldozzák saját nőiességüket a pénz miatt, nem csak testüket, de lelküket is eladják. Egy szexuális aktus során mindenféle energiák cserélődnek, testi, lelki és szellemi szinten is. Nem véletlen, hogy egy párkapcsolatban a felek sokszor átveszik egymás tulajdonságait, szokásait, viselkedését. Ez egy normális folyamat, amennyiben szerelemmel, szeretettel társul a dolog. De egy ilyen fajta együttlétben nem csak a nő, a férfi is tönkre teszi önmagát. Az a férfi, aki ilyen nőhöz jár "szükségletei kielégítésére" legalább akkora bűnt követ el önmaga, az adott nő, esetleg párja-felesége ellen is. Ez a pénzért való szeretkezés egy hatalmas fertőt hoz létre a nőben, és ezt a fertőt adja tovább minden egyes alkalommal, amikor valakivel "testi-lelki cserében" van. Nem véletlen, hogy ezek a nők nagyon alacsony rezgésűek, és sokszor lekötik azon férfitársakat is szexuálisan, lelkileg-érzelmileg, akik az ő szolgáltatásaikat igénybe veszik. 

Ha egy nő tiszteli önmagát és a férfiakat, nem csinál ilyen dolgot. Nincs az a pénz a világon, ami megérné, hogy hátat fordítsunk önmagunknak, a saját nőiességünknek, a fejlődésünknek, az önbecsülésünknek, és a tartásunknak. Ha egy kicsit is tiszteljük önmagunkat, bizony megnézzük ki az a férfi, akit beengedünk testünkbe és lelkünkbe. Mert egyáltalán nem mindegy! Ezt a szennyet, amit egy ilyen nő magára vesz, nem egykönnyen "mossa le" magáról. És bizony nem jobbak azok a férfiak sem, akik belemennek ebbe az alantas játszmába, és pénzt áldoznak azért, hogy egy nőt szerezzenek maguknak.

Nagyon szomorú a világ erkölcsi csődje, hogy ezt a világot ilyen alantas emberi játszmák uralják. Egy ilyen erkölcsileg kiüresedett társadalom milyen értéktelenséget ad át a jövő generációjának? Miért csodálkozunk azon, hogy a fiatalság milyen abszurd dolgokat művel, ha a felnőtt generáció nem képes értékes példát közvetíteni? Milyen férfi-nő lesz abból a gyerekből, akinek anyja a testét árulja?   

Ebben a világban akkor lesz egészséges társadalom, ha az emberek elfogadják egymást és önmagukat, ha megtanulják egymást tisztelni, önmagukat pedig mindenek felett szeretni és megbecsülni. Amíg az emberek hatására szándékosan burjánzik a rossz, addig itt nem lesz jó világ.

Sajnos nagyon kevesen ébredtek tudatára emberi felelősségüknek, és a lelki fejlődés, az emberi értékek megbecsülése és továbbfejlesztése a népesség igen csekély részének jelent fontos értéket.

Márpedig egy ilyen beteges társadalom emberi, lelki és szellemi fertőt fog árasztani mindaddig, míg az egyének tudatra nem ébrednek.  

Az imént leírtakkal lehet egyetérteni, vagy tiltakozni ellene, az igazság attól még igazság marad.

Szólj hozzá