2012. nov 17.

2012. december 21.-éről.

írta: Dothy
2012. december 21.-éről.

Kedveseim!


Először is, hadd mondjak el valamit. 2012. december 21.-e a téli napforduló napja. Vannak azonban bizonyos maja próféciák, amik erre a napra tették a világvégét, mert csillagászati számításaik alapján ettől a naptól kezdve valahogy nem látták tovább a világ menetét. 

Szeretnék ezzel kapcsolatban felvilágosítást adni az embereknek, és eloszlatni néhány tévhitet.

Először is. 2012 valóban egy energiaciklus végét jelenti a bolygó korszakában, ami természetes módon bekövetkezik, több milliárd éve. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ezen a napon világunknak bármi módon is vége szakadna. Ez a természetes átalakulás már évek óta zajlik a bolygón, egy jelentős spirituális fejlődéssel együtt.

Nem beszélve arról, hogy ezek a feljegyzések több ezer évvel ezelőtt születtek, a világ akkori emberi, tudati, technikai és energetikai állapotában. Akkor az akkori tudósok azt láthatták csak, amit abban az energetikai állapotban a világ láttatni engedett számukra. Azóta eltelt néhány ezer év, megfordultak a bolygónkon olyan hatalmas személyiségek, mint Jézus Krisztus, Buddha, a mai kor nagyjai, mint Osho, Gandhi, a Dalai Láma stb. akik tudásukkal, bölcsességükkel és munkájukkal fáradoznak (fáradoztak) azon, hogy az emberiség tudatszintjét és emberi szeretet állapotukat megemeljék. 

Óva intek mindenkit attól, hogy ezen információ birtokában akár önmagában, akár embertársaiban pánikot keltsen, mert semmi értelme. A világ nem egyetlen nap alatt született, és nem is fog elpusztulni. Több milliárd ember él ezen a bolygón, akinek még van itt tanulási-tapasztalási folyamata.

Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy az általam dimenzióváltásként leírt folyamat sem 2012. december 21.-éről szól, hanem egy globális, világméretű átalakulásról, ami kb. a 2000 évek után indult el, és tart a mai napig is, és vélhetőleg tartani fog még egy-két évig. A világ és az emberek energetikai változásai nem egyik napról a másikra következnek be. Valószínűleg a majáknak akkoriban ezzel jelezték, hogy a világban egyszer változás lesz, és a távoli jövő még bizonytalan. Szeretném elmondani azt is, hogy hogy alakul a világ sorsa, és hogy alakul az egyéni sorsunk, az nagymértékben tőlünk függ. Az emberek hozzák létre a világ álmát és valóságát. Mind spirituális, mind fizikai szinten egyaránt.

Tény, hogy megszaporodtak a földrengések világunkban, és az is tény, hogy a bolygó lereagál bizonyos emberi beavatkozásokat, energetikai változásokat. De ne felejtsük el azt sem, hogy napjainkban a média és a sajtó tevékenységének köszönhetően szerzünk tudomást olyan földtani változásokról is, amikről korábban csak kevesen tudtak. Ha ez a prófécia csak arra jó, hogy az emberekben félelmet keltsen, akkor az egésznek semmi értelme.

Az általam leírt dimenzióváltás egy szeretetteljes átalakulási folyamat néhány ember számára, aki a világban él. Vajon mi célja lehet Istennek jelen világunkat egyetlen nap alatt elpusztítani? Ez számomra túlságosan primitívnek tűnik. Aki ismeri Isten természetét, az tudja, hogy nem így működnek a dolgok. 

Az akkori tudósok és csillagászok a Nap és más égitestek állásából, a látomásaikból jósoltak. Ők sem tudták megmondani, hogy amit nem látnak azon túl, azt miért is nem látják. Minden embernek tudni kell, hogy a jövő képlékeny. Rajtunk áll, milyenné tesszük. Nézzünk inkább magunkba, keressük meg a bennünk rejlő Istenit, erősítsük meg, fejlesszük tovább, és akkor mind magunk, mind a világ számára egy jobb jövőt építhetünk.

Aki olvassa ezt a bejegyzést, kérem mondja el mindazoknak, akik tévúton járnak.

Minden ember akkor fog elmenni ebből a világból, amikor a lelke készen van, hogy tovább lépjen. 

Szólj hozzá