2014. jún 23.

Mihály arkangyal üzenete

írta: Dothy
Mihály arkangyal üzenete

Kedves Barátaim!

Nagyon komoly változások jönnek a világban! Ezekre szükség van ahhoz, hogy hosszútávon egy boldogabb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb világ alakuljon ki.
A világ energiarendszere nem viseli már el azt a rengeteg gonoszságot, amit az ember több százezer éve teremt. Földanya megelégelte az emberek romboló munkáját, hogy a világot saját szórakozásukra használják, kiszipolyozva minden tartalékát, a föld kincseit, vissza nem építve azokat. Ennek megfelelően lépéseket fog tenni.

Az embernek meg kell tanulnia harmóniában együtt élni a környezettel, harmóniában együtt élni embertársaival!
Mindaz, amit tapasztalni fogtok, ezt a célt szolgálja. Nagyon sokan fogják itt hagyni a világot, azért, hogy a lelkük pihenjen, tanuljon, felkészüljön az újrakezdésre. Ne essetek kétségbe, ha szeretteitek eltávoznak, nekik és a világnak is szüksége van erre.

Tiszteljétek a világot, a környezetet! Kezdjétek el újra építeni a lerombolt, kizsákmányolt területeket. Most még meg tudjátok állítani a bolygó pusztulását, huszonöt-harminc év múlva már késő lesz!

A túlélésetek záloga attól függ, mennyire vagytok képesek összefogni egymással. Ne hagyjátok, hogy a civilizáció fejlődése elszigeteljen benneteket egymástól! Saját gondjaitokon kívül kezdjetek el foglalkozni az emberiség globális problémáival és egymással is! Ne hagyjátok magukra embertársaitokat, forduljatok újra egymás felé! Ne tegyetek különbséget bőrszínük, származásuk, vallásuk, nemük alapján. Ti mind ennek a világnak a gyermekei vagytok! A Föld sorsa a kezetekben van, hogy milyenné válik, az tőletek függ. Ez a ti felelősségetek! Minden egyes ember, aki a világban él, felelős a bolygó jövőjéért, és jelenlegi helyzetéért.

Nehogy azt gondoljátok, hogy találni fogtok egy másik bolygót, ahová át tudtok költözni, ha ezt tönkre teszitek. Az erre irányuló kutatások teljesen feleslegesek!
Az univerzális rend nem engedi meg, hogy az emberiség egy másik bolygóra költözzön, azért, hogy azt is tönkre tegye. Ez a ti otthonotok! Ez a ti felelősségetek! Itt kell éljetek és boldoguljatok. Tegyetek meg mindent azért, hogy fenn tudjon maradni!

Segítsétek a szegényeket, az elesetteket, az éhezőket! A bolygó képes arra, hogy ellásson ennyi embert, amennyi él rajta. Úgy tekintsetek embertársaitokra, mintha testvéreitek volnának!
Ne engedjetek a gonosz szónak, ami a hiúságon, a kapzsiságon, az önteltségen, a kirekesztésen, a megbélyegzésen, az ártani akaráson keresztül szól hozzátok! Tiszteljétek egymást, de ne tűrjétek el a gonoszságokat! Lélekben mindannyian Isten része vagytok. A bennetek levő isteni tulajdonságokat fejlesszétek, ezeket használjátok egymás felé! (elfogadás, szeretet, megértés, önzetlenség, alázatosság, szerénység, segítő-támogató jó cselekedetek)
Vessétek el a gőgöt, az egoizmust, a birtoklást, az anyagi javak mértéktelen hajszolását, az ellenségeskedést! Ezeknek komoly következményei lesznek.

A sorsotok a ti kezetekben van! Meg tudjátok csinálni!
Kérjétek Isten segítségét, hogy a helyes úton tudjatok maradni!
Mellettetek állunk!

Szeretettel: Mihály arkangyal

Szólj hozzá